ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РЕГІОНАЛЬНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ НА РОЗВИТОК СУБ’ЄКТІВ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Blagodarnyi, O.I.; Tolmachova, H.F.; Kvilinskyi, O.S. (Economics and Law, 2024)
Проведено порівняльний аналіз розвитку малого підприємництва в областях України, на основі якого побудовані рейтинги регіонів України за основними показниками діяльності суб’єктів малого підприємництва. За допомогою побудови економіко-статистичних і кореляційно-регресійних моделей визначено зв’язок і залежність показників малих підприємств від показників регіональної економіки, а також зворотний вплив діяльності малих підприємств на економіку регіону.