ІНФОРМАЦІЙНА БАЗА ДЛЯ КОНТРОЛЮ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБАЛАНСОВАНОСТІ МІСЦЕВОГО РИНКУ ПРАЦІ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Druzhynina, V.V. (Economics and Law, 2024)
У статті представлена модель інформаційного потоку місцевого ринку праці щодо вирішення питань його збалансованості. Обґрунтовано необхідність створення інформаційної бази для контролю забезпечення збалансованості місцевого ринку праці, яка представлена у вигляді комплексної системи показників.