ВІДГУК НА МОНОГРАФІЮ О.В. ПЕТРОВА «ФЕНОМЕНОЛОГИЯ АДМІНІСТРАТИВНО-ГОСПОДАРСЬКОГО ПРАВА УКРАЇНИ»: Рецензії, коментарі, відгуки - Ustymenko, V.A.; Mamutov, V.K.; Kremenovska, I.V. (Economics and Law, 2024)
.