ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ ПОТЕНЦІАЛУ НАУКОВОЇ СФЕРИ ЧЕРЕЗ ОЦІНКУ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Savelyeva, Yu.M. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто сутність та історію розвитку зовнішнього незалежного оцінювання в Україні. Досліджено результати тестування випускників загальноосвітніх закладів у Донецькій області. Запропоновано підхід до оцінки середньої освіти на підставі даних зовнішнього незалежного оцінювання. Наведено результати рівня навчальних досягнень випускників у Донецькій області.