ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЛЕГІТИМНИХ МЕХАНІЗМІВ РЕГУЛЯЦІЇ СВІТОВОГО СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Dalevska, N.M. (Economics and Law, 2024)
Досліджено особливості легітимних механізмів регуляції соціального розвитку в межах світового політико-економічного простору, проаналізовано онтологічні засади легітимної комунікації акторів міжнародних відносин, визначено параметри збалансованого кругообігу структурних елементів світової системи господарства.