ЕКОНОМІЧНІ ТА ПРАВОВІ ПЕРЕДУМОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОЇ ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Potorochyn, S.O. (Economics and Law, 2024)
Досліджено сучасне економічне і правове становище у сфері охорони праці, визначено її основні системні перешкоди. Запропоновано шляхи подальшого розвитку сфери охорони праці.