ТРУДОВІ РЕСУРСИ ТА ОПЛАТА ПРАЦІ: РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ: Економіка праці, соціальна економіка та політика - Zablodska, I.V.; Perepelyukova, O.V. (Economics and Law, 2024)
Досліджено сутність трудових ресурсів і темпи зростання номінальної та реальної заробітної плати в Україні. Проаналізовано динаміку середньомісячної заробітної плати по регіонах України, а також здійснено їх ранжування. Визначено основні заходи щодо підвищення доходів населення та добробуту населення.