ДЕЯКІ АСПЕКТИ ПРИВАТИЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: ЕКОНОМІКО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Okhrimenko, Z.O. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано сучасний стан і основні проблеми правового регулювання приватизації вугледобувних підприємств України. Запропоновано варіанти вирішення проблемних питань.