ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ СУБ'ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦТВА-ГРОМАДЯН: Проблеми правового регулювання господарської діяльності - Zeldina, O.R.; Zharikova, E.O. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано положення чинного законодавства України про державну реєстрацію суб'єктів підприємництва-громадян. Розглянуто значення державної реєстрації. Проаналізовано стадії державної реєстрації суб'єктів підприємництва-громадян. Сформульовано пропозиції щодо подачі документів при реєстрації у якості підприємців неповнолітніх громадян, а також щодо оптимізації реалізаціі положень законодавства про заборону на заняття підприємницькою діяльністю у процесі реєстрації суб'єктів підприємництва-гормадян.