МОТИВАЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ ВІДТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ДЕТЕРМІНАНТ РОЗВИТКУ СВІТОВОЇ СИСТЕМИ ГОСПОДАРСТВА: Економіко-правові проблеми інвестиційної та інноваційної діяльності - Kucheruk, T.G.; Potyomkina, N.O. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано структуру мотиваційного механізму відтворення інноваційних детермінант розвитку світової системи господарства, визначено концептуальні засади вдосконалення механізму відтворення інноваційних детермінант розвитку світової системи господарства.