ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІННОВАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ В УМОВАХ ЕКОНОМІКИ, ЩО РОЗВИВАЄТЬСЯ: Економіко-правові проблеми інвестиційної та інноваційної діяльності - Golovinov, O.M.; Gorozhankina, M.E. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано зміст інноваційної діяльності, визначено механізми цілеспрямованого процесу побудови національної інноваційної системи з урахуванням особливостей економіки України. Досліджено найбільш суттєві інструменти державного впливу на регулювання інноваційної діяльності, висловлено певні зауваження і пропозиції щодо їх подальшого вдосконалення у взаємозв'язку із загальносвітовими тенденціями розвитку технологічних укладів.