ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМНО-СТРУКТУРНОГО ПІДХОДУ ДО УЗГОДЖЕННЯ ЦІЛЕЙ І ЗАВДАНЬ ЕКОНОМІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ (ПРИКЛАДНИЙ АСПЕКТ): Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Medvid, V.Yu. (Economics and Law, 2024)
Обґрунтовано системно-структурний підхід до узгодження цілей і основних завдань, показників вимірювання та заходів щодо регіонального розвитку за допомогою забезпечення системного характеру використання механізму економічного регулювання (через систему стратегій, прогнозів, стратегічних планів, програм пріоритетного розвитку, щорічних планів (програм) регіонального розвитку).