ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРОМИСЛОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ РЕГІОНУ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Kudrina, O.Yu. (Economics and Law, 2024)
Аналіз і оцінка промислового потенціалу в сучасних умовах стають важливим інструментом планування промислового розвитку регіонів. Запропоновано етапи розробки методики аналізу й оцінки промислового потенціалу регіону, наведено підходи до аналізу, згруповано сучасні методики і критерії оцінки потенціалу. Подано схему проведення методики оцінки, яка може використовуватися при розробці деталізованої методики та безпосередній оцінці промислового потенціалу регіону.