Щодо забезпечення реалізації цінностей безпеки і збереження культурної спадщини через призму чинних і законопроєктних норм містобудівного законодавства - АПАНАСЕНКО, Катерина (Economics and Law, 2024)
У статті проаналізовано потенційний вплив цифровізації та змін у складі учасників дозвільних правовідносин у сфері містобудування на забезпечення публічних інтересів, прав людини у цій галузі. Викладено обґрунтовані висновки щодо потреби внесення коректив до чинного дозвільного законодавства у сфері містобудування / актуального містобудівного законопроєкту № 5655 задля забезпечення цінностей безпеки і збереження культурної спадщини та виконання відповідних міжнародних зобов’язань України.