ІНВЕСТИЦІЙНІ ДОГОВОРИ У КАПІТАЛЬНОМУ БУДІВНИЦТВІ: ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ: Інвестиційні проблеми структурної перебудови економіки - Kuriblo, V.A. (Economics and Law, 2024)
Дано аналіз чинного законодавства України, що регулює інвестиційний процес у капітальному будівництві. Досліджено протиріччя та прогалини в чинному законодавстві, які пов’язані з укладанням інвестиційних договорів і внесені пропозиції щодо їх усунення. Запропоновано зміни в чинне господарське законодавство України.