ЕФЕКТИВНІСТЬ ЛОГІСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВУГІЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА: ПОКАЗНИКИ ТА ОЦІНКА - Коніщева, Н.Й.; Трушкіна, Н.В. (Economics and Law, 2024)
Визначено та систематизовано перелік показників оцінки ефективності логістичної діяльності вугільного підприємства. Здійснено їх апробацію та розроблено пропозиції щодо вдосконалення оцінки ефективності логістичної діяльності підприємства вугільної промисловості.