ПРО ДЕЯКІ АСПЕКТИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОЇ РЕГЛАМЕНТАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ МІСТА - Джабраілов, Р.А. (Economics and Law, 2024)
У статті аргументовано, що розпорошеність правових норм, що визначають у тій чи іншій мірі засади діяльності міста, у численних нормативних актах України, а також їх низька правова якість не дають цілісного уявлення про місто як суб’єкт права. У зв’язку з цим обґрунтовано, що необхідно відійти від фрагментарного вдосконалення правового статусу міста, яке має місце на даний час, до системного, що бачиться в необхідності розробки єдиної Концепції розвитку законодавства про місто.