СПЕЦИФІКА ФУНКЦІЙ ШТРАФНИХ САНКЦІЙ - Денисенко, О.В. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто суть і механізм дії штрафних санкцій на суб’єкт підприємницької діяльності, який порушив договірні зобов’язання. Запропоновано шляхи вирішення проблем, які виникають у процесі реалізації відповідальності у формі стягнення штрафних санкцій.