ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЛІЗИНГУ ЯК ЗАСОБУ СТИМУЛЮВАННЯ ЕКОНОМІКИ: Проблеми взаємодії законодавчих актів у системі правового забезпечення економіки - Ukhaneva, O.O. (Economics and Law, 2024)
Досліджено зарубіжний досвід правового регулювання лізингових відносин у країнах з різними правовими системами. На підставі узагальнення досвіду правового регулювання лізингу в зарубіжних країнах як засобу стимулювання економіки виокремлено особливості, які притаманні деяким національним правовим системам.