ПРОБЛЕМИ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗАКОНОДАВСТВА ПРО СПЕЦІАЛЬНИЙ РЕЖИМ ГОСПОДАРЮВАННЯ: Проблеми розвитку територій зі спеціальним режимом господарювання - Zeldina, O.R. (Economics and Law, 2024)
Дано поняття модернізації законодавства про спеціальний режим господарювання, визначено основні задачі і напрями модернізації даного законодавства. Розглянуто проблеми гармонізації законодавства про спеціальний режим господарювання з законодавством ЄС і запропоновано шляхи їх рішення.