СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА ЛІТНІМ ГРОМАДЯНАМ У ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Lytvyn, A.Yu. (Economics and Law, 2024)
Дано аналіз існуючого досвіду медичного страхування та соціальної допомоги літнім громадянам. Запропоновано рекомендації щодо, вдосконалення економічного механізму надання допомоги на рівні як громадських організацій, так і органів держаного регулювання в Донецькій області.