ЧЕРЕЗ 50 РОКІВ. ДО П’ЯТДЕСЯТИРІЧЧЯ ГОСПОДАРСЬКО-ПРАВОВОГО РУХУ В ДОНБАСІ - Мамутов, В.К. (Economics and Law, 2024)
У статті висвітлено відродження і прогрес науки господарського права в контексті розвитку правової роботи у промисловості та будівництві Донбасу й забезпечення підготовки кадрів юристів для роботи в народному господарстві. Показано етапи цього процесу в 1978–2008 рр.