ПРОБЛЕМИ ПРАВОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ В УКРАЇНІ - ГУДІМА T.C. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано положення проекту Закону "Про фінансову реструктуризацію", а також визначені доцільність його прийняття і відповідність вимогам часу та чинному законодавству. Обґрунтовано недоцільність урегулювання питань щодо фінансової реструктуризації в окремому нормативно-правовому акті. Запропоновано опрацювання та удосконалення чинного законодавства із зазначених питань.