ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ КОНЦЕСІЙ У КОМУНАЛЬНИЙ СЕКТОР ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ: Економіко-правові проблеми управління містом - Piligrim, G.S. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто проблеми впровадження концесійних відносин у комунальний сектор економіки України. Визначено правові проблеми, які гальмують процес впровадження концесій у комунальний сектор економіки України, та вироблено пропозиції щодо їх подолання.