МІЖРЕГІОНАЛЬНА ІНТЕГРАЦІЯ УКРАЇНИ: ОСНОВНІ ПРОТИРІЧЧЯ ТА ЗАВДАННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ: Інституціональні проблеми економіки - Storonyanska, I.Z. (Economics and Law, 2024)
Розроблено організаційно-економічний механізм міжрегіональної інтеграції, який передбачає узгодження інтересів усіх суб’єктів інтеграційного процесу, визначено основні завдання державної політики щодо усунення регіональної дезінтегрованності економічного простору України.