ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОГОВІРНОЇ ДИСЦИПЛІНИ: СПРОБА СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ: Проблеми розвитку законодавства України - Rozovskyi, B.G. (Economics and Law, 2024)
Розглядаються проблема регламентації у Господарському кодексі України гарантій дотримання договірної дисципліни суб’єктами господарювання. Досліджується механізм взаємодії господарського права та процесу в забезпеченні ефективного виконання господарських зобов’язань.