МІСЦЕВІ ПОДАТКИ В ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ: ДОСВІД ТА НАПРЯМИ ЗАСТОСУВАННЯ В УКРАЇНІ - ГОСТЄВА, О.Ю. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто зарубіжний досвід організації місцевого оподаткування, охарактеризовано податкові повноваження органів місцевого самоврядування, визначено окремі положення, які можна використати для формування та удосконалення системи місцевих бюджетів в Україні.