ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ У ПРОЦЕСІ РОЗВИТКУ МІСЬКИХ АГЛОМЕРАЦІЙ - НЕСТЕРОВ, Г.Г.; ВОЛКОВА, А.О. (Economics and Law, 2024)
Досліджено сучасний стан та особливості використання земельних ресурсів у процесі розвитку міських агломерацій. Виявлено актуальні проблеми використання земельних ресурсів. Наголошено на необхідності комплексного підходу до вивчення проблем землекористування у міських агломераціях.