ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРОКУРОРОМ ІНТЕРЕСІВ ДЕРЖАВНИХ ГОСПОДАРСЬКИХ ОБ’ЄДНАНЬ - ЯСИНОВСЬКА, О.С. (Economics and Law, 2024)
Досліджено окремі проблемні аспекти правового забезпечення представництва прокурором інтересів державних господарських об’єднань. Відзначено особливий правовий статус державного концерну «Укроборонпром». Внесено відповідні пропозиції щодо удосконалення законодавства.