НІМЕЦЬКИЙ ТА ІТАЛІЙСЬКИЙ ДОСВІД РЕАЛІЗАЦІЇ МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА - РОГОЗЯН, Ю.С. (Economics and Law, 2024)
Розкривається європейський досвід реалізації міжрегіонального співробітництва та стратегій його розвитку на прикладі Німеччини та Італії як економічно розвинених країн. Представлено та проаналізовано основні програми і плани дій щодо розвитку міжрегіонального співробітництва та деякі показники соціально-економічного розвитку країн.