НАПРЯМИ ПОДОЛАННЯ КРИЗИ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН В УКРАЇНІ - ЗГАЛАТ-ЛОЗИНСЬКА, Л.О. (Economics and Law, 2024)
Обґрунтовано необхідність удосконалення системи соціально-трудових відносин в Україні. Проаналізовано проблеми сучасного стану соціально-трудових відносин та визначено основні фактори, що впливають на їхню системну кризу. Запропоновано напрями та конкретні організаційно-правові заходи для покращення соціально-трудових відносин, які мають бути реалізовані на загальнодержавному рівні.