МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ЗА ТЕМОЮ "ЕКОНОМІКО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗВИТКУ НОВОУТВОРЕНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД" - ЗАБЛОДСЬКА, І.В.; КАРЛОВА, О.А.; САЄНКО, П.О.; ЗАБЛОДСЬКА, Д.В. (Economics and Law, 2024)
Викладено методику виконання наукового дослідження за темою "Економіко-правове забезпечення розвитку новоутворених територіальних громад". Визначено основну ідею, ціль і завдання дослідження, методи й інформаційну базу, структуру дослідження, практичний результат проведених досліджень, користувачів отриманих результатів. Розроблено структурно-логічну схему методики наукового дослідження за темою "Економіко-правове забезпечення розвитку но воутворених територіальних громад".