ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ВИКОНАННЯ ІПОТЕЧНОГО ЗОБОВ’ЯЗАННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ - ДМИТРЕНКО, В.Ю. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано загальні умови виконання іпотечного зобов’язання. Зосереджено увагу на окремих проблемах у цій сфері. Запропоновано шляхи удосконалення правового регулювання виконання іпотечного зобов’язання.