ПРО СИСТЕМУ ГОСПОДАРСЬКОГО ПРАВА - ВІХРОВ, О.П.; ВІХРОВА, І.О. (Economics and Law, 2024)
Запропоновано систему господарського права, що включає три частини. Перша частина об’єднує правові норми та інститути, що є загальними для усіх видів гос подарської діяльності, усіх сфер і галузей економіки. Норми та інститути другої частини регулюють функціональні види господарської діяльності. У третій частині відображено особливості правового регулювання господарських відносин в окремих галузях економіки.