КОНЦЕПЦІЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ: Інвестиційні проблеми структурної перебудови економіки - Polovyan, A.V.; Styrov, V.V. (Economics and Law, 2024)
Розроблено концепцію інвестиційної державної політики сталого розвитку, що спрямована на створення сприятливого інвестиційного клімату і стимулювання процесів структурної перебудови промислового комплексу України, інвестиційне забезпечення формування ринку екологічних товарів і послуг, мобілізацію, ефективне використання залучення іноземних і нарощування внутрішніх інвестиційних ресурсів із забезпеченням зростання «зеленого» внутрішнього валового продукту.