ВИЗНАЧЕННЯ ДОМІНАНТ РОЗВИТКУ ПУБЛІЧНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА В ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ: Економіко правові проблеми управління містом - Salukvadze, I.M. (Economics and Law, 2024)
Досліджено процес публічно-приватного партнерства в житлово-комунальному господарстві. Розглянуто систему соціально-економічних відносин між споживачами, постачальниками житлово-комунальних послуг і владою в межах публічно-приватного партнерства, Побудовано схему здійснення публічно-приватного партнерства в ЖКГ, визначено основні зміни, що впливають на життєздатність структур ППП, стимулюючі фактори розвитку ППП в ЖКГ, домінанти розвитку публічно-приватного партнерства в житлово-комунальній сфері.