МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ МАРКЕТИНГОВОГО УПРАВЛІННЯ СУЧАСНИМ МІСТОМ: Економіко правові проблеми управління містом - Gudz, P.V.; Gudz, M.V. (Economics and Law, 2024)
Досліджено природу маркетингового управління містом. Визначено цілі та прицнипи маркетингового підходу в управлінні сучасним містом.