ОБ’ЄКТОЗДАТНІСТЬ ПРАВ ЗА ДОКУМЕНТАМИ ДОЗВІЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ І ТЕОРІЯ ПРАВА ВЛАСНОСТІ - АПАНАСЕНКО, К.І. (Economics and Law, 2024)
Цією статтею розпочато дослідження питання про можливість визнання як об’єктів права власності прав за документами дозвільного характеру (як у правовій теорії, так і в законодавстві). Проаналізовано відповідний досвід Німеччини та ситуацію з можливістю привласнення майнових прав, визначено характеристики й особливості об’єктоздатних прав за дозвільними документами.