ПЕРЕВАГИ КАПІТАЛІЗМУ ТА СОЦІАЛІЗМУ, ЩО ВМІЛО КОМБІНУЮТЬСЯ - МАМУТОВ, В.К. (Economics and Law, 2024)
Висвітлено досвід азіатських і європейських країн у комбінуванні переваг різних економічних систем під час побудови успішних економік соціальної спрямованості. На підставі такого досвіду формулюється ряд пропозицій у рамках прискорення процесу модернізації господарського законодавства, удосконалення управління державною власністю і системи державного планування.