ДЕРЖАВНЕ ПЛАНУВАННЯ: ВІД МІФІВ ДО РЕАЛЬНОСТІ: Інституціональні проблеми економіки - Marushchak, V.P. (Economics and Law, 2024)
Стаття розкриває тему державного планування в регулюванні економічних відносин. На основі історико-логічного аналізу обґрунтована можливість і необхідність державного планування ринкової економіки, показані реальні можливості використання планування у стабілізації господарських відносин, запропоновано інноваційні види державного планування, використання яких спроможне підняти на новий рівень державно-правове регулювання розвитку суспільства.