УДОСКОНАЛЕННЯ ЗАКОНОДАВСТВА, ЩО РЕГУЛЮЄ ІННОВАЦІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ АКАДЕМІЧНИХ ІНСТИТУТІВ: Проблеми розвитку законодавства України - Erygina, G.P.; Orlova, N.O. (Economics and Law, 2024)
У статті розглянуто стан і проблеми фінансування академічної науки як найважливішого чинника активізації інноваційної діяльності. Обґрунтовано пропозиції з удосконалення законодавства, що регулює фінансування бюджетних наукових установ.