МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ КОРПОРАТИВНИМИ ПРАВАМИ ДЕРЖАВИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ: Проблеми управління виробництвом - Biryukova, O.Y. (Economics and Law, 2024)
Запропоновано методику визначення ефективності управління корпоративними правами держави. За допомогою створеної методики визначено ефективність управління корпоративними правами держави на підприємствах.