СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА КООПЕРАЦІЯ – ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ЕКОНОМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ НА СЕЛІ: Демографія, економіка праці, соціальна економіка та політика - Zinchenko, N.V. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто та визначено основні принципи створення і функціонування сільськогосподарської кооперації і на їх основі відмічена доцільність перетворення сільськогосподарських підприємств в кооперативи на базі господарств, які вже були створені.