ЕКОЛОГІЧНА ДІАГНОСТИКА СТАНУ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ ДОНЕЦЬКОГО РЕГІОНУ: Соціально-економічні проблеми регіонального розвитку - Korshykova, I.O. (Economics and Law, 2024)
Проаналізовано стан забруднення земельних ресурсів. Запропоновано комплекс заходів щодо екологізації сільського господарства та набір індикаторів для проведення екологічної діагностики стану земельних ресурсів з метою запобігання деградації ґрунтів.