РУШІЙНІ СИЛИ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ПРАЦІ: Демографія, економіка праці, соціальна економіка та політика - Belozertsev, R.V.; Zhylina, M.N. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто основні процеси і явища регіонального ринку праці. Виділено фактори, які формують стан ринку праці, обґрунтовано необхідність дослідження, регіонального ринку праці як самостійного механізму.