УНІФІКОВАНИЙ ОПИС ПАРАМЕТРІВ І СТРУКТУРИ ВИРОБНИЧОГО КЛАСТЕРУ: Проблеми управління виробництвом - Altukhova, N.V. (Economics and Law, 2024)
У статті розглянуто можливість застосування математичного апарату патернової теорії для розробки уніфікованих стандартів виробничого кластеру.