РОЛЬ ГАЛУЗЕВОЇ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ ПОЛІТИКИ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕФЕКТИВНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ЗАЛІЗНИЧНОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ: Проблеми управління виробництвом - Zova, V.A. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто роль галузевої соціально-економічної політики в забезпеченні ефективного функціонування підприємств залізничного комплексу регіону.