ЕНЕРГЕТИЧНА ІНФРАСТРУКТУРА – ОСНОВНА СКЛАДОВА ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ: Економіко-правові проблеми господарювання - Chukaeva, I.K. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто деякі аспекти сучасного стану енергетичної безпеки України. Проаналізовано проблеми розвитку енергетичної інфраструктури та економіки України з позицій енергетичної безпеки і визначені шляхи їх вирішення.