БАЛАНСОВИЙ МЕТОД В ЕКОНОМІЧНІЙ ТЕОРІЇ РІВНОВАГИ: Інституціональні проблеми економіки - Razumtsev, V.V.; Rohozyan, Yu.S. (Economics and Law, 2024)
Досліджено праці науковців та їх теорії економічної рівноваги, види економічної рівноваги, взаємозв’язок між рівновагою, пропорційністю і збалансованістю. Розглянуто класифікацію методів економічної науки й визначено місце методу балансового зв’язку.