ЯКА ПОДАТКОВА РЕФОРМА ПОТРІБНА УКРАЇНІ? Інституціональні проблеми економіки - Kendyukhov, O.V.; Yarym-Agaev, A.M. (Economics and Law, 2024)
Розглянуто основні проблеми податкової системи України, обґрунтовано економічну доцільність повної відміни податку на додаткову вартість, податку на прибуток і єдиного податку на малий бізнес, заміна їх податком на покупку в розмірі 2,5-4 % від вартості покупки. Наведено основні переваги проведення цієї реформи.